• SV Zwolle JO15-1 heeft een ongelukkige nederlaag geleden tegen WVF JO15-2. In een wedstrijd met weinig kansen had de ploeg van Michel Bruggeman en Sam Blom het beste van het spel, maar liep het in de slotfase tegen een dodelijke counter aan: 0-1.

    SV Zwolle heeft het de laatste weken wat lastiger, ook door een fors aantal blessures, en heeft moeilijke wedstrijden achter de rug tegen DES en Stevo. Tegen WVF kwam de ploeg wel aardig voor de dag. De opbouw van achteruit zag er een stuk beter uit dan in eerdere wedstrijden, maar verder dan een paar schoten afstand kwam SV Zwolle qua gevaar niet echt. WVF stelde daar nog minder tegenover, zodat doelman Melle lang een rustige ochtend had.

    Na rust hetzelfde spelbeeld, met een iets beter voetballend SV Zwolle, maar met heel weinig kansen. Een paar minuten voor tijd leek de wedstrijd toch nog even de kant van SV Zwolle op te vallen, toen Rafael diep werd gestuurd en in de zestien geraakt werd door de doelman van WVF. De scheidsrechter gaf echter geen penalty en een minuut later speelde WVF een counter goed uit, waardoor de eerste grote kans van de bezoekers meteen de winnende treffer betekende: 0-1.

    Een enorm zure en ook wat onverdiende nederlaag voor SV Zwolle JO15-1. Aankomende zaterdag zal de ploeg er alles aan gelegen zijn om weer eens een wedstrijd te winnen, tegen hekkensluiter DVC Dedemsvaart JO15-1.