• Speciaal voor alle leden van SV Zwolle heeft onze sponsor ENGIE een unieke winactie ontwikkeld: ENGIE’s Fittest. Speel de game op je mobiele telefoon via engie-fittest.nl en maak kans op een Fitbit of andere leuke prijzen!

Met ENGIE’s Fittest test je in drie minigames hoe het staat met jouw energie. Hoe hard kun jij de windmolen laten draaien, hoe snel zet jij je scherm onder water en hoeveel zonnen kun jij aantikken op het zonnepaneel? Haal een zo hoog mogelijke score, vul je gegevens in en selecteer SV Zwolle als jouw sportclub. Op het scorebord kun je direct jouw score vergelijken met jouw clubgenoten. Doe mee, daag je teamgenoten uit en win!

SPEEL ENGIE’s Fittest

De winnaars van ENGIE’s Fittest worden bekend gemaakt bij het vertrek naar het Goldenstedt Toernooi in Duitsland op vrijdag 28 juni.

Over onze sponsor ENGIE

Bij ENGIE geloven wij dat we het verschil kunnen maken om de wereld beter door te geven aan volgende generaties. Daarom zijn wij de grootste investeerder in duurzame energie ter wereld. We bouwen continu aan nieuwe bronnen van groene energie. Wij helpen je met energieadvies op maat en praktische oplossingen om thuis, op de zaak of op de sportclub te besparen op energie. Goed voor de portemonnee én de wereld van morgen.

Win een Fitbit met ENGIE's Fittest!