• Wedstrijdsecretariaat

Welkom op het wedstrijdsecretariaat van Sv Zwolle:
    Wedstrijdsecretaris: Ramon Vermeulen  06-28635065  ramonvermeulen777@gmail.com
    (VERZOEK: svp zoveel mogelijk via app/sms/email communiceren ivm dat ik niet altijd de telefoon op kan nemen tijdens werk en ik niet weet van wie welk nummer is. )

Voor leiders/coordinatoren andere verenigingen:

U wilt een afgelasting bij uw vereniging doorgeven?
    Via de wedstrijdzaken app kan u aangeven dat de wedstrijd is afgelast. Het komt dan automatisch in voetbal.nl te staan, waar iedereen dit tijdig kan zien.
    Als dit niet lukt of u wil het toch zelf doorgeven: svp een whatsapp bericht naar Ramon Vermeulen  06-28635065

Heeft u een melding op de wedstrijddag, bijvoorbeeld zaterdagochtend komt uw team later of niet, of uw wil een afgelasting doorgeven die niet direct door u in sportlink wordt gezet:
    Neemt u dan svp zsm contact op met de kantine van Sv Zwolle: 038-4211087

Wilt u een wedstrijd verplaatsen?
    Zet uw melding svp in Sportlink:
    Wedstrijdzaken -> Wedstrijd plannen -> overzicht wedstrijdverzoeken : Dubbelklik op de wedstrijd die je wil veranderen. Verander datum/tijd:
    Extra verzoek: bij opmerking een naam en telefoonnummer zetten zodat wij contact op kunnen nemen om te overleggen.

U wil weten of de wedstrijd bij SV Zwolle is afgelast?
    Zodra een afgelasting op de velden bij SV Zwolle bekend is, wordt sportlink = voetbal.nl bijgewerkt. Er staat dan afgelasting in plaats van een tijd. Op veld 1 is kunstgras aanwezig. Hier kan eigenlijk altijd op gespeeld worden, behalve als er sneeuw op ligt. Wij volgen hierin de instructies van de gemeente Zwolle

Voor SV Zwolle coordinatoren en leiders:
    Op de wedstrijddag thuiswedstrijd:
    Als jouw wedstrijd de eerste is die met kleine doelen wordt gespeeld -> tijdig aanwezig zijn en zorgen dat deze op het veld worden gezet.
    Als jouw wedstrijd de laatste is die met kleine doelen wordt gespeeld -> zorgen dat deze na de wedstrijd zsm van het veld worden gehaald en op de daarvoor bestemde plek worden gezet.  (vraag voor/tijdens de wedstrijd al ouders dit te doen)
    Warming mag alleen op het veld tijdens een wedstrijd plaatsvinden, als er minimaal een kwart vrij is. Anders op het trainingsveld.
    Voor de wedstrijd dient het wedstrijdformulier te zijn ingevuld op de wedstrijdzaken app (ook bij uitwedstrijden).  Kan je dit niet -> bericht Ramon Vermeulen.

Op de wedstrijddag uitwedstrijd: Je komt te laat of niet bij de uitspelende vereniging?
    Bel de kantine van de betreffende vereniging.  Bij niet spelen licht je je coordinator zsm in.

U wil weten of de wedstrijd is afgelast?
    Bij uitwedstrijden bent u afhankelijk of de tegenstander dit ook doet. Zodra het wedstrijdsecretariaat een afgelasting telefonisch bereikt, wordt de coordinator en of leider door het wedstrijdsecretariaat ingelicht.

Je wil een wedstrijd verplaatsen of een oefenwedstrijd spelen?
    Kijk vooraf in voetbal.nl welke wedstrijden op een bepaalde datum zijn.
    Ook het trainschema kan van belang zijn.
    Bericht Ramon Vermeulen wat de bedoeling is. (denk aan datum/tijd/team thuis en uit, contactpersoon en telefoonnummer)
    Als alles rond is krijg je bericht terug. Als de wedstrijd definitief is, dan wordt deze in Sportlink = voetbal.nl gezet.
    Scheidsrechter, kantinebezetting kan niet worden gegarandeerd.

NB: DOOR DE NATTE GRASVELDEN, KUNNEN ER VOORLOPIG GEEN OEFENWEDSTRIJDEN TIJDENS TRAININGSTIJDEN WORDEN GESPEELD. Voor verplaatste competitiewedstrijden wordt een uitzondering gemaakt.

Tot 8 dagen voor de wedstrijd kan een aanvangstijd eenzijdig worden aangepast. Dus ook door de tegenstander.

Afgelastingen velden bij Sv Zwolle?
    Harry Visser is veldconsul en bepaald als er niet op een veld mag worden getraind of gespeeld.
    Harry stelt oa Ramon op de hoogte.
    Ramon stelt de TC, OZ en BertJan op de hoogte.
    TC en OZ informeren de trainers en leiders, die de spelers/ouders op de hoogte brengen.
    Bertjan zorgt zo mogelijk dat het op de website/facebook/twitter
    Harry stelt oa Ramon op de hoogte als een veld weer open wordt gesteld en voor welke activiteiten.
    Ramon stelt de TC, OZ en BertJan op de hoogte.
    Een oefenwedstrijd op het hoofdveld (=kunstgras) gaat niet door, als andere teams niet mogen trainen op het gewone gras.

Wilt u gebruik maken van sportvelden bij Sv Zwolle?
    Neemt u dan svp contact op met : Harry Visser 06-39308144 of adriaanvisser44@hotmail.com

Note:
    De KNVB regels worden gehanteerd.