• Beste SV Zwollenaar, het voetbalseizoen lijkt eindelijk weer redelijk normaal te gaan starten. Dat betekent dat net als vroeger een ieder weer gevraagd wordt zijn steentje bij te dragen middels het doen van enkele vrijwilligerstaken.

Van elk spelend lid (of ouder) wordt verwacht dat er drie kantinediensten worden gedraaid of dat je wat anders doet.

Opgave voor vrijwilligerswerk gaat als volgt:
    • Log in op de voetbal app (met het e-mailadres dat bekend is bij SV Zwolle)
    • Druk linksboven en kies programma
    • Zet de filters op alleen vrijwilligerstaken
    • Kies de bepaalde dienst waarop je je wil inschrijven
    • Druk onderaan op +, klik om toe te wijzen en kies ok.

Wil of doe je wat anders in de vereniging en of heb je andere vragen omtrent vrijwilligerswerk, mail dit svp naar verenigingsmanager@svzwolle.nl. We willen nu graag eerst de kantinediensten vullen, later in het seizoen zijn ook de andere vrijwilligerstaken te zien in de Voetbal.nl-app.

Bedankt alvast voor ieders medewerking en laten we er met zijn allen een mooi seizoen van maken.

Het bestuur van SV Zwolle.

Ps: Wanneer je geen vrijwilligerstaken op je neemt, wordt er 75,- in rekening gebracht. Dit zal in de winterstop gebeuren. Uiteraard komt er een mogelijk om dit terug te verdienen volgend jaar.