• Vrijwilligerswerk seizoen '19 - '20

7 jul 2019
  • Beste leden,

Het afgelopen jaar hebben wij voor het eerst gewerkt met de voetbal.nl app als vrijwilligersregistratie. Los van een aantal kinderkwaaltjes is dit ons als bestuur erg goed bevallen. Op deze manier is het vrijwilligerswerk namelijk voor iedereen binnen de vereniging inzichtelijk en toegankelijk. Wij hebben er daarom voor gekozen om ook in het seizoen ’19 - ’20 gebruik te maken van de voetbal.nl app.

Komend seizoen
    Per 1 juli zijn alle vrijwilligerstaken voor het seizoen ’19 - ’20 gepubliceerd.
    U kunt zich dan inschrijven op de taken die voor u geschikt zijn. Wanneer u een taak heeft aangevinkt komt deze taak ook automatisch in uw programma te staan. Hier kunt u zich direct inschrijven op beschikbare diensten en/of activiteiten die gekoppeld zijn aan de desbetreffende vrijwilligerstaak.

Wanneer deze taak is uitgevoerd wordt na deze datum uw vrijwilligerspunten automatisch toegekend. Let op! Inschrijven op de vrijwilligerstaken alleen is dus niet genoeg, om uw deelname te bevestigen dient u zich nogmaals in te schrijven onder het kopje programma.

Mocht u voor 15 september nog niet zijn ingeschreven op een vrijwilligerstaak dan zal automatisch €75,- worden geïncasseerd als vrijwilligersbijdrage. Deze bijdrage kan tijdens het seizoen worden teruggestort wanneer u besluit alsnog vrijwilligerswerk te doen. Aan het eind van het seizoen zal worden gekeken of ieder lid heeft voldaan aan de norm van 10 punten. Bij de leden die hier niet aan hebben voldaan zal €7,50 per punt in rekening worden gebracht.

Wij willen blijvend benadrukken dat wij als vereniging niet streven naar een betaling van onze leden. Indien mogelijk willen wij een lid altijd verzoeken op vrijwilligerswerk te doen voor de vereniging. Dit zorgt voor een duurzame vereniging met een groot draagvlak en veel plezier!

Uitleg inschrijven vrijwilligerswerk via de voetbal.nl app
    Stap 1:
    U download de voetbal.nl app op een mobiel device in de app of playstore
    Stap 2: U logt in met het e-mail adres waarmee u staat ingeschreven bij SV Zwolle
    Stap 3: U klikt links bovenin op de drie horizontale streepjes (deze staan voor menu)
    Stap 4: U klikt op het kopje 'vrijwilligerstaken' (deze staan onder persoonlijk)
    Stap 5: U klikt op 'mijn taken'
    Stap 6: U klikt uw gewenste vrijwilligerstaken aan (een groen vinkje betekend dat u staat aangemeld voor deze taak)
    Stap 7: U klikt wederom op menu en vervolgens op programma (deze staat onder persoonlijk)
    Stap 8: U klikt op filters en u zorgt dat vrijwilligerstaken en clubactiviteiten staan aangevinkt
    Als het goed is staan nu alle mogelijke diensten van uw vrijwilligerskeuze in het programma (de mogelijke diensten komen overeen met uw beschikbaarheid)
    Stap 9: U klikt op de gewenste dienst die staat in uw programma
    *Voor structurele taken zoals trainer, leider, scheidsrechter enzovoort staat er 1 optie voor 15 september. Deze aanvinken a.u.b.
    * Voor taken met meerdere diensten kunt u de data selecteren die u het beste uit komen.
    * Wij streven ernaar om 21 juli de bardiensten voor het nieuwe seizoen te publiceren
    Stap 10: De vereniging ondersteunen als vrijwilliger

Belangrijke data, seizoen ’19 - ’20:

o   1-7-19 publicatie vrijwilligerstaken
    o   1-9-19 Minimaal 1 bardienst ingepland voor de eerste seizoenheft (indien ingeschreven)
    o   15-9-19 Eerste check inschrijving vrijwilligerstaken
    o   1-2-20 Eerste check behaalde punten
    o   1-2-20 Alle overige bardiensten zijn ingepland tot eind seizoen (indien ingeschreven)
    o   1-7-20 Definitieve check behaalde punten seizoen ’19-‘20

Namens SV Zwolle willen wij al onze leden een hele fijne vakantie wensen.

Het bestuur van SV Zwolle

Voor vragen kunt u mailen naar: verenigingsmanager@svzwolle.nl