• Vrijwilligerswerk

Aanpak vrijwilligerswerk
    Seizoen ’18-’19 zal het begin vormen van een nieuwe insteek van vrijwilligerswerk binnen SV Zwolle. Binnen dit vrijwilligerswerk zal vrijwilligerswerk opgedeeld in kleine behapbare stukken centraal staan. Op deze manier willen wij de leden tegemoet komen door iedereen in te zetten vanuit zijn of haar eigen kracht. Dit houdt in dat iedereen kan worden ingezet binnen zijn of haar eigen expertise en eigen tijdsbestek. Het inschrijven op het vrijwilligerswerk kan via de Voetbal.nl app, via deze app kan een lid zijn of haar eigen voorkeuren aangeven en/of eigen diensten inplannen.

Het vrijwilligerswerk dat over blijft binnen de vereniging zal duidelijk via de officiële kanalen worden gecommuniceerd. Op deze manier is het voor iedereen inzichtelijk wat er gebeurt binnen de vereniging en waar nog eventueel hulp geboden kan worden. Door het vrijwilligerswerk behapbaar en inzichtelijker te maken willen wij de leden tegemoet komen. Het moet echter wel duidelijk zijn dat wij als vereniging afhankelijk zijn van vrijwilligerswerk en indien dit niet wordt uitgevoerd wij als vereniging niet kunnen functioneren. Een schatting van de totale uren vrijwilligers werk binnen de vereniging ligt rond de 5.000 uur op jaarbasis. Onze vereniging bestaat uit +/- 500 leden dus wanneer iedereen 10 uur op jaarbasis infesteert in de vereniging dan is de vereniging voorzien van vrijwilligers en kunnen wij ons als vereniging focussen op onze passie waar het allemaal om draait namelijk, voetbal.

• Vrijwilligerstaken

NaamOmschrijving
    2021 bardienst3pnt per bardienst
    2021 gastdame/heer2 pnt per dienst. u bent gastheer voor bezoekers.
    2021 goldenstedt 10jul organisat10 pnt voor organisatie en aanwezigheid
    2021 grote clubactie
    2021 scheidsrechter1pnt per wedstrijd half veld, 2pnt per wedstrijd heel veld
    2021 sinterklaas 2dec organisati10 pnt voor voorbereiding en aanwezigheid 2 dec
    2021 snerttoernooi 2 jan10 pnt voor organisatie en aanwezigheid op deze dag.
    2021 sponsoring / marcom
    2021 sv cup 26jun organisatie10pnt voor aanwezigheid op deze dag