• Vind je het leuk om te voetballen met andere vrouwen en hou je van gezelligheid? Kom vrijblijvend  meetrainen op dinsdag- en/of vrijdagavond bij SV Zwolle om te kijken of het wat voor je is. Heb je vroeger gevoetbald maar al jaren niet meer gespeeld? Haal je voetbalschoenen uit de kast! Heb je nog nooit gevoetbald maar lijkt het je leuk? Iedereen is welkom!

Trainingen vinden plaats op dinsdagavond (19.45 – 21.15 uur) en op vrijdagavond (19.00 – 20.00 uur). Na drie (gratis) trainingen kun je kiezen om trainingslid te worden. Wil je ook wel wedstrijden spelen? We zoeken nog dames voor de vrijdagavondcompetitie. Gemiddeld spelen we 3x per kwartaal op vrijdagavond.

Momenteel zijn er 3 vrouwenteams die vrijdagavondcompetitie spelen (buiten, 7 tegen 7) en er is een 4de team in de maak, dat naar verwachting in het voorjaar van 2022 gaat starten.

Heb je zin om een keer mee te doen of heb je vragen? Neem contact op met Lilian Kraan, coördinator vrouwenvoetbal, via vrouwenvoetbal@svzwolle.nl.

Voordelen op een rij:

• Drie keer gratis meetrainen om te kijken of het wat voor je is.
    • Wil je geen wedstrijden spelen, maar wel trainen. Word dan trainingslid!
    • Wil je ook wedstrijden spelen, meld je aan, er is nog plek.

Moeten we nog vertellen dat vrouwenvoetbal bij SV Zwolle ook heel gezellig is? Afgelopen jaren hebben we verschillende teamuitjes georganiseerd, zoals een wijnproeverij in onze eigen kantine en een wedstrijdbezoek bij het vrouwenelftal van PEC.