• Vesta Chemicals zorgt met Fruit op je werk ook dit seizoen weer voor gratis fruit

25 sep 2022 Webmaster
  • De teams van SV Zwolle hebben de eerste wedstrijden weer achter de rug. De teams kunnen ook dit jaar voor en na de wedstrijd gebruikmaken van gratis fruit van Fruit op je Werk. Dat is mede mogelijk gemaakt door Vesta Chemicals.

SV Zwolle vindt een gezonde sportomgeving belangrijk, daarom kunnen de leden van de club en tegenstanders elke zaterdag en zondag gratis fruit krijgen in de kantine van de club. Fruit op je werk levert voor ieder weekeinde twee fruitboxen met allerlei soorten fruit. De inhoud bestaat altijd uit zeven tot acht fruitsoorten, de samenstelling varieert wekelijks.

De levering van gratis fruit is sinds 2019 mede mogelijk gemaakt door Vesta Chemicals. Vesta Chemicals heeft zich daarnaast voor nog een seizoen verbonden als teamsponsor aan SV Zwolle. De naam van het bedrijf prijkt op de borst van de shirts van SV Zwolle JO13-1.

Vesta Chemicals is verder sponsor van de Asrendorp, het fraaie loopevenement in Assendorp. Daarnaast is het bedrijf onder andere rugsponsor bij de volleybalsters van VC Zwolle Volleybal.