• Vandaag moesten we uit tegen Berkum JO13-4. In de beker competitie hadden we tegen deze club gewonnen, dus we hadden goede hoop dat we vandaag ook zouden moeten kunnen winnen. In de eerste helft hadden we het zwaar, Berkum speelde voornamelijk op onze helft, maar gelukkig konden we voorkomen dat er werd gescoord.

Tijdens de rust hebben we met de mannen besproken dat we deze wedstrijd echt wel zouden kunnen winnen als we maar bleven voetballen en onze posities zouden behouden. Na de rust pakten we echt de wedstrijd terug, we speelden voornamelijk op de helft van Berkum en Berkum kreeg geen kansen meer. Daarentegen kreeg SV Zwolle enorm veel kansen. Een aantal ballen op de lat, een aantal ballen net naast het doel, maar gelukkig kwam daar eindelijk de verdiende 0-1, doordat Justin flink uithaalde en de bal eindelijk tussen de palen belandde.

Daarna hebben we de wedstrijd niet meer uit handen gegeven en kwam na een aantal minuten ook de verdiende tweede goal. Joris schoot op de lat waarna Sem de bal in het doel kon schieten. Een mooie en verdiende overwinning!