• Een update vanuit de sponsorcommissie van SV Zwolle. Met nieuws over de sponsoring van het vierde elftal, een nieuw bord voor Veldsink Smale en de contractverlenging van A-Z Design.

  Vierde elftal op de foto

  Echt Advocatuur was dit seizoen sponsor van het vierde elftal van SV Zwolle. En waar kan je dan beter met de tassen en trainingspakken van Echt Advocatuur, waar onder andere speler van het vierde Mehmet Sakarya werkt, op de foto gaan dan bij de rechtbank van Zwolle.

  Echt Advocatuur is een advocatenkantoor uit Epe, meer informatie is te vinden op www.echtadvocatuur.nl.nl. Naast Echt Advocatuur zijn De Tagrijn, Spar City Lübeckplein en Jan Bel Personal Training teamsponsor van SV Zwolle 4.

  Nieuwe naam
  Smale Assurantiën heeft een nieuwe naam, het bedrijf aan de Energieweg 42 heet nu Veldsink-Smale. Het reclamebord langs het hoofdveld is voorzien van het nieuwe logo. Het bedrijf van vestigingsmanager Riko Smale is al jaren verbonden aan SV Zwolle als sponsor. Klik hier voor meer informatie over Veldsink-Smale.

  Contractverlenging A-Z Design
  A-Z Design blijft langer als sponsor aan SV Zwolle verbonden. Eigenaar Willem Boukes signeerde onlangs een nieuw sponsorcontract in de kantine van onze club.

  Het reclamebureau aan de Faradaystraat is sinds 2020 de leverancier van de reclameborden voor onze club. A-Z Design geeft uw bedrijf een professionele uitstraling. Dat is niet altijd een kwestie van grote investeringen. Het gaat vaak ook om de kleine dingen, zoals een logo op uw bedrijfskleding, een autobelettering of een reclamebord bij uw bedrijfspand.

  Aangezien A-Z Design zich op bedrijventerrein De Marslanden bevindt zijn we praktisch buren van elkaar, in deze gaat het gezegde ‘beter een goede buur, dan een verre vriend’ dus zeker op. SV Zwolle is blij dat een betrokken sponsor langer aan de club verbonden blijft.

  Heeft u ook interesse in sponsoring bij SV Zwolle, neem contact op met de sponsorcommissie via sponsorcommissie@svzwolle.nl.