• Het kabinet heeft vrijdag 12 november de maatregelen met betrekking tot het coronavirus verder aangescherpt. Voor het amateurvoetbal heeft dat ook gevolgen. Hieronder volgen de regels voor het bezoeken van wedstrijden en trainingen van SV Zwolle.

Bij wedstrijden en trainingen kunnen toeschouwers niet langs de lijn staan. Het hek bij de ingang van ons sportpark blijft daarom dicht. Kleedkamers zijn bereikbaar via de voorzijde van ons sportpark (langs de waterkant). De kantine van SV Zwolle is met een geldige QR-code wel te bezoeken. De kantine is geopend tot 20.00 uur.

Personen die in functie zijn (trainers, leiders, scheidsrechters, vrijwilligers, bestuursleden en rij-ouders van een bezoekende vereniging) kunnen het sportpark van SV Zwolle wel bezoeken.

Bekijk de coronapagina van SV Zwolle voor het Veilig Sporten Protocol.