• Vandaag moesten we tegen koploper Lemelerveld JO13-2, en gezien de wedstrijd van vorige week zal dit een zware pot worden.
    Doordat er vier spelers afgezegd hebben en geen wissels hadden vonden we Maxwell uit SV Zwolle JO14-1 bereid om te spelen.

We beginnen goed georganiseerd aan de wedstrijd en gaan zelf goed voetballen. We merken dat de kleine omzetting, Quentin van voorstopper naar linksback en Henkie naar voorstopper goed uitpakt. Helaas komt Lemelerveld na 25 minuten op 1-0 komt. Met deze stand gaan we rusten.

We komen goed uit de kleedkamer en gaan zelfs beter voetballen als Lemelerveld, alleen komen zij met een counter op 2-0.
    Waar een 1-1 meer op zijn plaats was. Doordat de bal glad was en Mike de bal vanaf de cornervlag verkeerd beoordeelde werd het 3-0.

Ik weet zeker als we zo blijven voetballen we een kans maken om een stabiele middenmotor te zijn. Wat zijn we trots als trainer en leiders dat we zo'n pot hebben neergezet. Maxwell bedankt voor je invalbeurt.