• Ton Schoorlemmer overleden

SV Zwolle heeft deze week het bericht ontvangen dat Ton Schoorlemmer op 76-jarige leeftijd is overleden. Ton ontving de SV Zwolle Speld voor zijn verdiensten voor de club.

Ton Schoorlemmer heeft veel functies gehad bij onze club. Hij is jarenlang elftalleider geweest bij de jeugd. Ook was hij een aantal jaren grensrechter van het eerste elftal. Bij uitwedstrijden in de richting van Apeldoorn ging een aantal SV Zwollenaren steevast naar café de Lorelei in Vaassen. Bij het huwelijk van Ton en zijn vrouw Hermien, die elkaar bij SV Zwolle leerden kennen, was ook de eigenaar van de Lorelei aanwezig op de receptie. Ton Schoorlemmer stond ook jarenlang achter de bar bij thuiswedstrijden van het eerste elftal.

Ook was Ton Schoorlemmer betrokken bij de handbalafdeling van SV Zwolle. Hij was de chauffeur van de dames 1 handbal, er werd destijds een Volkswagenbusje gehuurd bij uitwedstrijden.

SV Zwolle wenst Hermien, Vincent en Brigitte veel sterkte in deze moeilijke tijd.

Voor aanvang van de thuiswedstrijd van het eerste elftal van komende zondag tegen Hoonhorst (aanvang 14.00 uur) wordt een minuut stilte in acht gehouden.