• Tijn Maljers en Len Vos zijn volgend seizoen actief bij PEC Zwolle. Onder toeziend oog van Martijn Hollewand, hoofd jeugdscouting bij PEC Zwolle en dit seizoen aanvoerder van het eerste elftal van SV Zwolle, werden Tijn en Len gepresenteerd bij PEC Zwolle.

Beide jongens zijn afgelopen najaar opgemerkt door PEC-scouts. Sindsdien trainden ze mee bij de PEC Zwolle Talentenacademie. Nu maken ze definitief de overstap naar PEC Zwolle. Een prachtige stap!

Tijn en Len voetballen al vanaf hun vijfde bij SV Zwolle, ze maakten dit seizoen deel uit van SV Zwolle JO9-1. Op zaterdag speelde dit enthousiaste team met veel plezier wedstrijden in de hoofdklasse.

De PEC Zwolle Talentenacademie is de voorloper van de PEC Zwolle Voetbalacademie. Talentvolle jeugdspelers worden na een aantal scoutingsmomenten bij de eigen vereniging uitgenodigd om aan de voetbalactiviteiten van de talentenacademie deel te nemen. Dit ter aanvulling op de activiteiten van de jeugdspelers bij de eigen vereniging.

Door de overstap van Tijn en Len naar PEC Zwolle zijn er straks drie voormalig jeugdspelers van SV Zwolle actief bij PEC. Koen Damman werd dit seizoen kampioen met PEC Zwolle JO13. Wij wensen Len en Tijn heel veel voetbalplezier bij PEC!