• Sinds enkele weken nemen Tijn (8) en Len (8) van SV Zwolle JO9-1 deel aan de activiteiten van de Talentenacademie van PEC Zwolle. Beide jongens zijn dit najaar opgemerkt door PEC-scouts. Sindsdien trainen ze mee bij PEC. Een prachtige stap!

Tijn en Len voetballen al vanaf hun 5de bij SV Zwolle en trainen nog steeds op maandagmiddag mee met JO9-1. Op zaterdag speelt dit enthousiaste team met veel plezier wedstrijden in de hoofdklasse.

De PEC Zwolle Talentenacademie is de voorloper van de PEC Zwolle Voetbalacademie. Talentvolle jeugdspelers worden na een aantal scoutingsmomenten bij de eigen vereniging uitgenodigd om aan de voetbalactiviteiten van de talentenacademie deel te nemen. Dit ter aanvulling op de activiteiten van de jeugdspelers bij de eigen vereniging.

Wij wensen Len en Tijn heel veel voetbalplezier bij PEC!