• SV Zwolle zaterdag 2 is zaterdag kampioen geworden. De mannen van leider Arjan Schottert wonnen op sportpark Marslanden met 5-0 van Berkum 10, waarna de kurk van de fles mocht.

    SV Zwolle zaterdag 2 begon dit seizoen als nieuw team aan de competitie. Het kampioenschap is een mooi stukje clubliefde. Een paar jaar geleden waaierden een aantal spelers uit over de stad. Ze gingen spelen voor onder andere Berkum, SVI en ZAC, maar ze besloten afgelopen zomer terug te keren bij de club waar het voor hun allemaal begon, SV Zwolle. Aangevuld met een aantal vrienden kreeg SV Zwolle zaterdag 2 vorm.

    SV Zwolle zaterdag 2 zette vorige week zaterdag een grote stap richting het kampioenschap door op sportpark De Boekweit directe concurrent DVC Dedemsvaart met 1-2 te verslaan. Met veel supporters van de beide teams langs de lijn draaide SV Zwolle een 1-0 achterstand om in 1-2 winst. Het winnende doelpunt van Daan Stavorinus viel in de blessuretijd na een fraaie aanval. De ontlading was groot.

    SV Zwolle zaterdag 2 wil graag Mathijs Faassen van SparCity Lübeckplein bedanken voor de lunch voor aanvang van de kampioenswedstrijd tegen Berkum 10. Ook wil het team Coenraad Weustink bedanken voor de bardienst tot in de late uurtjes op de club.

    Het bestuur van SV Zwolle feliciteert SV Zwolle zaterdag 2 met het behaalde kampioenschap!