• De KNVB heeft de indeling voor het eerste elftal van SV Zwolle bekendgemaakt. Het team van trainer Marco Onderberg treft veel oude bekenden in de vierde klasse G.

  De vierde klasse G bestaat dit jaar weer uit veertien teams. SV Zwolle komt daarin bijna alle tegenstanders van vorig jaar tegen. Alleen ABS is uit de klasse verdwenen. De lijstaanvoerder uit Bathmen promoveerde naar de derde klasse.

  Nieuwe ploegen in de vierde klasse G zijn Raalte en Sportlust Vroomshoop. Raalte promoveerde uit de vijfde klasse. SV Zwolle oefende in het seizoen 2017-2018 tegen Raalte. Op Sportpark Marslanden werd het toen 0-0.

  Sportlust Vroomshoop komt over uit de vierde klasse A. In die competitie eindigden ze afgelopen seizoen als tiende. De 34-jarige Ruud Bruns, voormalig speler van Heracles Almelo, is komend seizoen voor het eerst hoofdtrainer bij Sportlust.

  Indeling vierde klasse G seizoen 2020-2021
  SV Zwolle
  Broekland
  DAVO
  Enter
  Ulu Spor
  Haarle
  Heeten
  Holten
  Hoonhorst
  Raalte
  SDOL
  Nieuw Heeten
  Sportlust Vroomshoop
  Lettele

  De indeling voor de overige elftallen van SV Zwolle wordt op 21 augustus bekendgemaakt. De indeling van het bekertoernooi in de categorie A wordt bekendgemaakt op 24 juli, op 7 augustus kennen de teams in de B-categorie hun tegenstander in het bekertoernooi.