• De KNVB heeft de loting voor het bekertoernooi bekendgemaakt. SV Zwolle speelt in de poulefase tegen Apeldoornse Boys, KCVO en V en L.

Apeldoornse Boys is net als SV Zwolle een vierdeklasser. De Apeldoorners komen uit in de vierde klasse F. In die competitie stond de ploeg afgelopen seizoen elfde toen het seizoen werd afgebroken door het coronavirus. Apeldoornse Boys versterkte zich deze zomer met een flink aantal nieuwe spelers. Stephan Quack is de nieuwe trainer.

KCVO is geen onbekende voor SV Zwolle. In het seizoen 2018-2019 stonden beide ploegen voor het laatst tegenover elkaar in de derde klasse B. Door een doelpunt van Harry Auke Venema won SV Zwolle op Sportpark Marslanden met 1-0, in Vaassen ging de zege met dezelfde score naar KCVO. KCVO eindigde als zesde in de derde klasse B.

V en L komt uit in de vijfde klasse E. In die competitie eindigde de ploeg uit De Vecht afgelopen seizoen als twaalfde. Erwin Elders is komend seizoen voor het derde seizoen hoofdtrainer bij V en L.

De KNVB maakt zaterdag 25 juli het speelschema voor het bekertoernooi bekend. SV Zwolle speelt in aanloop naar het nieuwe seizoen een nederlagentoernooi op Sportpark Marslanden. KCVO is dan ook een van de tegenstanders. Bekijk hieronder de wedstrijden voor het nederlagentoernooi.

16-8 SV Zwolle - KCVO
    20-8 SV Zwolle - Vaassen
    23-8 SV Zwolle - SV Twello
    27-8 SV Zwolle - CSV'28
    10-9 SV Zwolle - Diepenveen

Het tweede elftal van SV Zwolle speelt in aanloop naar het nieuwe voetbalseizoen twee oefenwedstrijden.

16-8 Steenwijk 2 - SV Zwolle 2
    27-8 Be Quick'28 4 - SV Zwolle 2