• In 2026 bestaat onze voetbalvereniging 100 jaar! Iets wat wij natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan. Daarom heeft SV Zwolle een jubileumcommissie opgericht om er een onvergetelijk jaar van te maken vol feestelijke activiteiten. De voorbereidingen zijn van start gegaan. 2026 lijkt nog ver weg maar voor je het weet is het zover.

  We hebben jullie ideeën, creativiteit en netwerk hard nodig. Binnenkort worden alle teams van SV Zwolle benaderd door iemand uit de jubileumcommissie. Vragen die we gaan stellen zijn: Hoe zou jij een 100-jarig bestaan van de vereniging willen vieren? Met welke activiteiten? Wie uit jouw netwerk zou een steentje kunnen bijdragen aan de feestelijkheden en op welke wijze? Hoe halen we (sponsor)geld binnen zodat we ook financieel de mogelijkheid hebben om er een mega feestjaar van te kunnen maken?

  Geef je ideeën en input ten aanzien van het 100 jarig bestaan van SV Zwolle door aan een van onderstaande leden uit de jubileumcommissie of mail naar 100jaar@svzwolle.nl.

  Alvast bedankt!
  ⦁ Veerle van den Broek
  ⦁ Germo Grootenhuis
  ⦁ Linda Kleine
  ⦁ Lennard Koens
  ⦁ Jolanda Koopman
  ⦁ Chris Rozendal
  ⦁ Coenraad Weustink