• SV Zwolle heeft Henk Willemsen aangesteld als Oekraïne-coördinator. De afgelopen weken hebben op initiatief van Stichting Sportpark Marslanden een aantal Oekraïense kinderen met elkaar bij ons getraind.

Nu het wat langer duurt hebben we besloten hen bij de teams onder te brengen en daar mee te laten trainen en voetballen. Binnen de club zal Harjan Jansen dit indelen en overleggen met de leiders, ze zijn dan gewoon onderdeel van het team. Het gaat in eerste instantie om tien tot twaalf spelers in de leeftijd van 8 tot 16 jaar.

Henk is contactpersoon met Oekraïense ouders en kinderen. Ook zal hij de gang van zaken in de gaten houden en openstaan voor vragen hierover. Henk is gepensioneerd en was gedurende 40 jaar voetbaltrainer bij vele clubs in de omgeving.