• Wil je wat betekenen voor de club en nauw betrokken zijn bij de prestaties van het eerste elftal van SV Zwolle? De vereniging is op zoek naar een grensrechter voor het eerste elftal.

SV Zwolle is per direct op zoek naar een gemotiveerde assistent-scheidsrechter voor ons eerste elftal. Het eerste elftal van SV Zwolle komt uit in de vierde klasse zondag. Als grensrechter vervul je een belangrijke rol binnen dit collectief. Het scherp vlaggen is uiteraard een pré. Lijkt het je leuk om onderdeel uit te maken van onze eerste selectie, laat het ons dan weten!

Als grensrechter heb je een representatieve houding en een professionele uitstraling. Je bent minimaal 18 jaar. Je hebt een goede kennis van voetbalspelregels en bent in een redelijke conditie. Als grensrechter heb je een bepalende rol langs de lijn. Jij bent soms de enige die iets heeft waargenomen. Er wordt van jou verwacht om op een goede manier samen te werken met de scheidsrechter.

Ben jij de kandidaat die wij zoeken voor deze functie mail dan snel naar asseneric@gmail.com.