• SV Zwolle doet ook dit jaar weer mee met de Rabobank Clubkas Campagne. Jouw (Rabobank)stem is geld waard! Steun daarmee de jeugd van SV Zwolle!

Tijdens Rabobank Clubkas Campagne kunnen klanten van Rabobank IJsseldelta hun stem uitbrengen op de vereniging(en) of stichting(en) waaraan zij hun clubhart willen laten zien. Deze stemmen zijn geld waard. Hoe meer stemmen er op een vereniging of stichting uitgebracht worden, des te meer geld deze vereniging of stichting ontvangt.

De stemperiode loopt van vrijdag 15 maart tot en met maandag 1 april 2019. Geef jouw stem aan SV Zwolle! Alle uitgebrachte stemmen worden geteld en het beschikbare bedrag wordt naar verhouding verdeeld.

Hoe werkt het stemmen?
    Alle leden vanaf twaalf jaar van Rabobank IJsseldelta worden persoonlijk uitgenodigd om hun stemmen uit te brengen. Ieder lid krijgt vijf stemmen ter beschikking die uitsluitend via een online stemmodule uitgebracht mogen worden. Dit gaat op een beveiligde manier. Een lid mag vijf stemmen uitbrengen, waarvan maximaal twee op dezelfde club. Als klant van de Rabobank ben je overigens niet automatisch lid en dat is wel een vereiste om stemmen uit te brengen.