• SV Zwolle heeft een nieuwe hoofdsponsor. Spik en Span Schoonmaakdiensten is de komende drie seizoenen hoofdsponsor van onze club.

    Eigenaar van Spik en Span, Joeri Schoemaker, en SV Zwolle-voorzitter Harry Oosterhuis signeerden onlangs de overeenkomst. Schoemaker speelde vroeger in de jeugd bij SV Zwolle, onder andere in het team van de zoon van de huidige voorzitter.

    Spik en Span Schoonmaakdiensten verzorgt specialistische klussen zoals onderhoud van (natuur)stenen vloeren, het conserveren van linoleumvloeren, tapijtreiniging, glasbewassing en gevelreiniging. Daarnaast doet Spik en Span het dagelijks onderhoud van bedrijfspanden, trappenhuizen, scholen en gezondheidscentra.

    Spik en Span Schoonmaakdiensten is ook actief bij SV Zwolle, tweemaal per week worden de kantine en de kleedkamers schoongemaakt. Spik en Span is een typisch Zwols bedrijf en richt zich dan ook op Zwolse klanten. ,,De combinatie met een Zwolse voetbalclub is dan ook een mooie'', zegt Joeri Schoemaker. Klik hier voor meer informatie over Spik en Span Schoonmaakdiensten.

    SV Zwolle is blij met de nieuwe hoofdsponsor en trots op het feit dat een oud-lid van de club het hoofdsponsorschap op zich heeft genomen.