• Denise Dekker Makelaardij is dit seizoen shirtsponsor van SV Zwolle JO11-1. Het team van trainer Tijn van Woesik en leider Kor Eikenaar ging afgelopen zaterdag op de foto met de sponsor na het behalen van het kampioenschap.

Denise Dekker Makelaardij is gevestigd aan de Assendorperstraat 32. Bij de makelaardij van Denise krijg je een persoonlijk en duidelijk advies over alles op het gebied van wonen. Naast de shirtsponsoring van SV Zwolle JO11-1 is Denise Dekker Makelaardij ook terug te vinden in het programmaboekje van het eerste elftal.

Denise trakteerde de kampioenen van SV Zwolle JO11-1 na hun overwinning op WZC Wapenveld JO11-1 op patat. Naast het patatje heeft Denise ook nog een mooie actie in petto voor de ouders van SV Zwolle JO11-1 en andere leden van SV Zwolle. Denise trakteert namelijk op 11% korting op de courtage bij aankoop en verkoop van de woning (de korting is voor alle leden van SV Zwolle, de korting is er dit gehele voetbalseizoen).

SV Zwolle is blij met de shirtsponsoring van een ondernemer uit Assendorp, Denise bedankt voor de sponsoring!

Shirts en een patatje van Denise Dekker Makelaardij voor SV Zwolle JO11-1