• De selectie van SV Zwolle voor het komende voetbalseizoen is rond. In de laatste week voor de sluitingstermijn van de overschrijvingen hebben nog vier spelers zich aangesloten bij de selectie van Joris Blom.

  Patrick Maat, Rick Konkelaar en Djeviano Braaf keren terug op het oude nest. Zij maakten eerder deel uit van de selectie van SV Zwolle.

  De 30-jarige Maat, die op meerdere posities uit de voeten kan, trainde de afgelopen weken mee met de manschappen van Joris Blom. Dat beviel zo goed dat Patrick heeft besloten om volgend seizoen weer voor het eerste elftal uit te komen.

  Met de komst van Patrick haalt SV Zwolle een flinke portie routine binnen. Patrick maakte vanaf 2011 tot en met 2019 deel uit van de selectie van SV Zwolle. In die seizoenen maakte hij 45 doelpunten voor de club. Daarna koos hij voor het zaterdagvoetbal bij HTC. Verder richtte Maat zich op zijn dartsloopbaan. Hij speelde al flink wat toernooien op hoog niveau. Nu heeft hij besloten om op zondag ook weer te gaan voetballen.

  Ook Konkelaar brengt de nodige ervaring mee. De 28-jarige Wijhenaar speelde tussen 2015 en 2020 vijf seizoenen voor SV Zwolle, met een uitstapje naar VSW. Hij keerde daarna terug naar Wijhe'92, maar was de afgelopen seizoenen door blessures niet actief op het veld. Konkelaar kan op alle posities in de verdediging uit de voeten.

  Djeviano speelde in de seizoenen 2020-2021 en 2021-2022 al voor SV Zwolle. De aanvaller maakte in dat laatste seizoen drie doelpunten.

  Naast de terugkeer van deze drie spelers komt ook Bohdi Selvi voor SV Zwolle spelen. Hij kan zowel als linksachter als op het middenveld uit de voeten.

  SV Zwolle wenst Patrick, Rick, Djeviano en Bohdi veel plezier komend seizoen.