• Op zaterdag 8 juni 2024 vond het voetbaltoernooi plaats bij asv Apeldoornse Boys. Met maar liefst 55 teams van verschillende verenigingen was het een zaterdag vol spanning, sportiviteit en plezier. Teams van alle leeftijden van JO8 t/m JO17 en niveaus kwamen samen om te strijden om een felbegeerde mooie toernooibeker. Vanuit SV Zwolle deden alle JO9 teams mee. Dit waren maar liefst 4 teams en met alle ouders die mee zijn gegaan waren we met ruim 65 personen. De dag begon met een leuke en mooie busreis naar Apeldoorn, terwijl we met zijn allen het clublied van SV Zwolle aan het oefenen waren.

  Poulefases:
  Het toernooi begon op zaterdagochtend met de poulefasen. De teams waren verdeeld in poules van vijf of zes teams. Elk team speelde verschillende wedstrijden in deze fase, wat zorgde voor een vol en intens speelschema. De poulewedstrijden waren spannend en er werd gevoetbald op hoog niveau.

  Knock-outfase:
  Na de poulefase gingen de nummer 1 tot 4 van elke poule door naar de kruis finales. Deze fase vond plaats op een vast veld en bracht nog meer spanning met zich mee. De finales waren wedstrijden, waarbij de teams alles moesten geven om door te gaan naar de volgende ronde.
  Daarbij is JO9-3 van SV Zwolle kampioen geworden!!

  Afsluiting en Prijsuitreiking:
  Na de finale vond de prijsuitreiking plaats. Veel teams ontvingen de toernooibeker onder luid applaus van het publiek.
  Verder nog laatste dank aan alle vrijwilligers en onze sponsoren SPAR Lubeckplein, PartytentZwolle.nl, IJsseltours en natuurlijk SV Zwolle die deze dag mogelijk hebben gemaakt!

  Het evenement bracht spelers en clubs samen. Het prachtige weer en de uitstekende organisatie droegen bij aan een onvergetelijk weekend voor iedereen die betrokken was. Als slot was er een gezellige gezamenlijke afsluiting bij SV Zwolle en waar elke speler nog een mooie herinnering aan de dag heeft ontvangen. Op naar het volgende sportieve jaar!