• Protocol sporten bij SV Zwolle

Na de mooie start van het nieuwe seizoen kregen we maandag 28 september de aan de ene kant verwachte persconferentie aangezien de stijgingen die de laatste weken voorbij kwamen.

Het kabinet heeft nieuwe maatregelen aangekondigd om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Helaas hebben deze ook gevolgen voor het amateurvoetbal. De komende drie weken, vanaf dinsdag 29 september, mag bij sportevenementen geen publiek aanwezig zijn en de kantines blijven dicht . Dit heeft gevolgen voor spelers, ouders, begeleiders en publiek bij SV Zwolle.

Neem onderstaand protocol van SV Zwolle voor de trainingen en wedstrijden goed door. We vragen ouders, trainers en begeleiders het protocol goed door te nemen, zo kunnen we veilig sporten op ons sportpark. De contactpersoon van SV Zwolle voor de protocollen is Peter Rosseau, voorzitter Organisatorische Zaken, oz@svzwolle.nl. De contactpersoon voor het gebruik en de beschikbaarheid van de velden is Ramon Vermeulen, secretaris@svzwolle.nl.

Klik hier voor het coronaprotocol van SV Zwolle.

Klik hier voor het sportprotocol van NOC*NSF.

Klik hier voor het coronaprotocol voor verenigingen en jeugdactiviteiten van de KNVB.