• Protocol sporten bij SV Zwolle

Goed nieuws! De jeugd van SV Zwolle mag weer gaan trainen. In onderstaand bericht leggen we uit hoe SV Zwolle de trainingen voor de jeugd vorm gaat geven.

De Nederlandse jeugd mag vanaf 29 april georganiseerd en beheersbaar sporten, zo heeft de regering aangegeven. Jongeren van 13 tot en met 18 jaar kunnen vanaf 1 juni (georganiseerd en begeleid door sportverenigingen of professionals) buiten sporten zonder 1,5 meter afstand. Die versoepeling gold al voor kinderen tot en met 12 jaar. Sportwedstrijden blijven verboden.

Dit is momenteel de actieve verandering die voor ons van toepassing is, Eind juni weten wij of de kantine onder bepaalde voorwaarden weer open mag. Zodra er nieuwe ontwikkelingen zijn zullen wij jullie hierover informeren.

Neem onderstaand protocol van SV Zwolle voor de trainingen goed door. We vragen ouders, trainers en begeleiders het protocol goed door te nemen, zo kunnen we veilig sporten op ons sportpark. De contactpersoon van SV Zwolle voor de protocollen is Peter Rosseau, voorzitter Organisatorische Zaken, oz@svzwolle.nl. De contactpersoon voor het gebruik en de beschikbaarheid van de velden is Ramon Vermeulen, secretaris@svzwolle.nl.

Klik hier voor het coronaprotocol van SV Zwolle.

Klik hier voor het sportprotocol van NOC*NSF.

Klik hier voor het coronaprotocol voor verenigingen en jeugdactiviteiten van de KNVB.

Klik hier voor de informatiepagina van SportService Zwolle.