• Beste Leden, 

  Vele van jullie hebben er waarschijnlijk al over gehoord maar zaterdag 8 september is het zover, de open dag van SV Zwolle. Deze middag zal in het teken staan van gezelligheid en activiteiten voor de hele vereniging.

  Wij willen jullie namens het bestuur dan ook van harte uitnodigen om deze dag aanwezig te zijn en je vrienden en familie mee te nemen. Hou deze week onze social media kanalen in de gaten, hier zal meer inside information gedeeld worden over de activiteiten die zijn geregeld. Zo mogen wij nu alvast prijs geven dat er een kleding bazar zal worden verzorgd waar je SV Zwolle kleding kan oppikken voor een prikkie. 

  Aansluitend op de open dag willen wij iedereen vragen om zijn of haar vrijwilligerswerk te registreren via de voetbal.nl app (vooral de bardiensten voor de aankomende weken kunnen nog wat hulp gebruiken). Mocht u hier nog vragen over hebben dan mag u altijd contact zoeken met onze verenigingsmanager via verenigingsmanager@svzwolle.nl. Pjotr zal ook op de open dag aanwezig zijn om al uw vragen te beantwoorden. Kortom mocht u vragen, initatieven of ideëen willen delen aangaande de vereniging, schroom dan niet en zoek contact met onze verenigingsmanager of spreek hem 8 september even aan. 

  Wij hopen jullie allemaal te mogen verwelkomen tijdens de open dag, zodat iedereen de gezelligheid en warmte kan ervaren die bij onze vereniging hoort. De open dag begint om 11.00 uur en duurt tot 16.00 uur.

  Met vriendelijke groet, 

  Het bestuur