• Het Walking Football-team van SV Zwolle loopt er tijdens de trainingen op donderdagmorgen uitstekend bij. De Walking Footballers hebben nieuwe shirts en trainingspakken gekregen van sponsoren de BrilMeester en Rikels Slaapexperts.

    Het Walking Footbal-team van SV Zwolle begon in september 2019. De groep ouderen groeide gestaag en inmiddels bestaat het team uit ongeveer zestien spelers. Al langer was er de wens om de trainingen af te werken in shirts en trainingspakken. De BrilMeester en familiebedrijf Rikels Slaapexperts hebben nu besloten om het team in het nieuw te steken.

    De BrilMeester verzorgde de shirts van het team. De BrilMeester is het bedrijf van Laurens Bouwmeester, zijn vader Jan maakt deel uit van het Walking Football-team. De BrilMeester is een kraakhelder concept met vaste prijzen voor glazen en monturen, voor je perfecte bril op sterkte. Je vindt de BrilMeester op het Gasthuisplein 14 in Zwolle.

    Karel Rikels, oud-speler van het eerste elftal van SV Zwolle, zorgde voor de trainingspakken. Rikels Slaapexperts is een familiebedrijf dat al meer dan 100 jaar een specialist is op het gebied van slaapcomfort. Diverse slaapkamers, comfortbedden, waterbedden en boxsprings staan in de showroom aan de Grote Voort opgesteld. De spelers van het Walking Football-team van SV Zwolle brachten 11 november een bezoek aan De BrilMeester en Rikels Slaapexperts.

    Heeft u ook interesse in Walking Football? Er wordt gespeeld op een veld van 40 bij 25 meter met en tegen andere voetballers en zonder keeper. Naast niet rennen, mag de bal niet boven heuphoogte komen en is het hebben van fysiek contact niet toegestaan. De mannen van het Walking Football-team trainen iedere donderdagmorgen vanaf 10.15 uur op Sportpark Marslanden aan de Hyacinthstraat 66.