• Vanaf zaterdag 25 september gelden er nieuwe coronaregels. Zoals eerder in de coronatijd volgen we ook nu de richtlijnen in het protocol, zoals dat door KNVB en NOC/NSF is opgesteld.
   
  De sportkantine valt onder de regelingen zoals die gelden voor horecagelegenheden. In de horeca is het vanaf zaterdag 25 september verplicht om een coronatoegangsbewijs te tonen. Als bestuur van SV Zwolle vinden we dat het handhaven en de controle van een coronatoegangsbewijs aan de deur onmogelijk is. Omdat we geen coronacheck kunnen(willen) aan de deur moet de kantine weer gaan functioneren, zoals dat eerder is gebeurd in de coronatijd. 

  De kantine kan gewoon gebruikt blijven worden voor vergaderingen, ook koersbal en biljarten kunnen doorgaan. De kantine kan echter niet gebruikt worden als horecagelegenheid. Daarom kan men vanaf zaterdag 25 september alleen een drankje of snack afhalen aan de bar, maar niet binnen gaan zitten om een consumptie te nuttigen. De tribune wordt weer terras, waar een en ander genuttigd kan worden.
   
  Langs de lijn kunnen de toeschouwers weer zonder anderhalve meter afstand van elkaar naar de wedstrijd kijken. 
   
  Het bestuur van SV Zwolle rekent op uw begrip en wenst iedereen veel plezier langs de lijn!