• Mooi bij Mariska is nieuwe teamsponsor bij SV Zwolle. Eigenaar Mariska de Niet tekende deze week de sponsorovereenkomst in de kantine van onze club.

Mooi bij Mariska sponsort de komende drie seizoenen twee 7x7 vrouwenteams van SV Zwolle, die uitkomen op de vrijdagavond, met trainingsjasjes. Daarnaast heeft Mooi bij Mariska een reclamebord langs het hoofdveld.

Mooi bij Mariska is Het juiste adres als u op zoek bent naar een kapster, nagelstyliste of iemand voor visagie. Mariska heeft jarenlange ervaring in het kappersvak, ze heeft een nieuwe salon aan de Dokter Stolteweg 62 (vlakbij het Isala Ziekenhuis).

SV Zwolle heet Mooi bij Mariska welkom als nieuwe sponsor van de club. Meer informatie over Mooi bij Mariska is te vinden op mooibijmariska.nl.