• Lauri Weijkamp was zaterdagmiddag weer even terug op Sportpark Marslanden. De speelster van PEC Zwolle gaf een training aan de meiden van MO13.

  Lauri, voormalig jeugdspeelster van SV Zwolle, heeft nog altijd een warme band met SV Zwolle. Samen met trainer Robin Pansier gaf ze een training aan ongeveer twintig speelsters van MO13. Lauri had afgelopen vrijdag nog een basisplaats in het Eredivisie Cup-duel van PEC Zwolle met PSV.

  La League

  Lauri is een van de vijf speelsters van PEC Zwolle die meedoet aan Team La League. Team La League is een initiatief vanuit de voetbalcommunity La League opgezet door Plan International Nederland in samenwerking met de Johan Cruyff Foundation en Women Win. Het doel van La League is om meiden wereldwijd sterker te maken door voetbal.

  De vijf speelsters gaan op zoek naar zoveel mogelijk voetballers die onderdeel willen uitmaken van Team PEC Zwolle. Aanmelden voor dit team is gratis en is mogelijk voor alle meiden en jongens tussen de 7 en 16 jaar. Na het aanmelden voor Team PEC Zwolle Vrouwen kun je als deelnemer hele gave incentives verdienen. Zo is het mogelijk om deel te nemen aan een online meet & greet met speelsters uit de selectie en plaats je jezelf na het ophalen van 50 euro voor de Team La League Finals op zondag 13 juni. Deze Finals zullen plaatsvinden op het complex van een regionale partnerclub. 

  Wil jij de komende maanden onderdeel uitmaken van Team PEC Zwolle Vrouwen en een onwijs gave voetbaldag samen met de selectie beleven? Schrijf je dan snel hier in.

 • Lauri Weijkamp, speelster van PEC Zwolle Vrouwen, gaf zaterdagmiddag een training aan de meiden van MO13. Lauri is voormalig jeugdspeelster van SV Zwolle.