• De Marsweg is afgesloten van vrijdag 22 november 19.00 uur tot en met maandag 25 november wegens werkzaamheden aan het spoorviaduct over de Marsweg. Daardoor is Sportpark Marslanden vanuit de richtingen Deventer/Raalte en Wijhe dat weekeinde niet bereikbaar via de Marsweg.

  Komt u uit een van deze richtingen naar SV Zwolle, rij dan eerst naar ziekenhuis Isala op de Ceintuurbaan en neem vervolgens de afslag Leo Majorlaan om naar Sportpark Marslanden te rijden.

  Auto- en vrachtverkeer

  Vanaf maandag 4 november tot en met vrijdag 22 november zijn de rijstroken van de Marsweg ter hoogte van de bouw van de nieuwe viaducten, tijdelijk versmald; dit is nodig om werkruimte te creëren. Vanwege deze tijdelijke verkeerssituatie zal de max. snelheid plaatselijk aangepast worden naar 30 km/uur. Beide rijrichtingen blijven in deze periode open.

  Van vrijdag 22 november 19.00 uur tot en met maandag 25 november 06.00 uur geldt er een complete afsluiting van de Marsweg, zowel voor autoverkeer als voor fietsverkeer. Deze afsluiting is nodig voor het plaatsen van een hulpconstructie voor het bouwen van het betonnen spoor- en fietsdek. Autoverkeer rijdt in dat weekend om via de Ceintuurbaan en fietsverkeer volgt de omleidingsroute over het Marslandenpad en het Weteringpad (dezelfde omleidingsroutes als bij de vorige afsluiting).

  Fietspad

  Tussen 11 november en 22 november is het fietspad langs de Marsweg aan de sportvelden-kant afgesloten, maar is het fietspad aan de oostkant, parallel aan de Marsweg, in twee richtingen open. Fietsverkeer hoeft in deze periode dus niet meer om te fietsen via het Weteringpad.