• SV Zwolle heeft deze week het bericht ontvangen dat Lid van Verdienste Tonny Overmars op 74-jarige leeftijd is overleden.

SV Zwolle verliest met Overmars een SV Zwolle-man in hart en nieren. Overmars werd in 2010 benoemd tot Lid van Verdienste van onze vereniging. Hij heeft vele functies gehad binnen de club. Zo stond hij in de kantine en was hij lid van de klussenploeg..

Overmars speelde jarenlang in het eerste elftal van de club, daarna was hij actief bij de lagere senioren en de veteranen. Als speler kon je altijd op Tonny rekenen, hij was sportief maar ook fanatiek. Tonny, een speler met een groot loopvermogen, was loyaal aan zijn elftallen.

Bij wedstrijden van het eerste elftal was Tonny regelmatig te vinden als toeschouwer op De Bult. Ook bij het dagelijkse klaverjassen in de kantine was Tonny altijd aanwezig.

SV Zwolle wenst de familie Overmars veel sterkte in deze moeilijke tijd.