• Lid van Verdienste Frans Huiskens overleden

Frans Huiskens, lid van verdienste van SV Zwolle, is vrijdag 10 januari op 66-jarige leeftijd overleden. Frans was al geruime tijd ziek.

Frans heeft zich op veler vlakken verdienstelijk gemaakt voor SV Zwolle. Hij maakte sinds begin jaren 90 deel uit van het bestuur van de club. In 2005 nam Frans afscheid als bestuurslid, hij werd toen benoemd tot lid van verdienste van SV Zwolle.

Frans was ook de drijvende kracht achter het jaarlijkse Paas- en Kerstklaverjassen bij SV Zwolle. Met het overlijden van Frans verliest SV Zwolle ook een trouw supporter van het eerste elftal. Hij bezocht tot het laatste moment de thuiswedstrijd van het eerste en stond vaak met zijn vrienden op ‘de Bult’.

SV Zwolle wenst Laura, Stephan, Marcella en de kleinkinderen veel sterkte in deze moeilijke tijd.