---
    Het leek wel een heuse Champions League wedstrijd qua scoreverloop, qua spanning, qua comebacks, hoewel de beide grensrechters werd verteld dat het geen Champions League was maakten de voetballers er een heuse top-wedstrijd van. De eerste comeback kwam op naam van sv Zwolle. De vroege 0-1 werd vlot omgebogen door Kees. Met een loepzuivere hattrick boog hij de stand om naar 3-1 voor de goudgelen. Kees was regelmatig de keep te snel en te slim af. Vooral de 2-1 voorsprong was van oogstrelende klasse van teamgeest, overspelen en de kans goed afmaken. Op het middenveld, op de as, krijgt Thijs de bal en met een vlot 1-2'tje met Bereket kan Thijs de bal in de diepte centraal naar Kees spelen. Die omspeelt de keeper in een vloeiende beweging en kan de bal in het lege doel schieten. De voorsprong wordt door bijna het hele publiek luidkeels bejubeld. Behalve 3 mensen van Dalfsen, die overigens niets van buitenspel wisten en daarom niet konden/wilden vlaggen. Zie de eerste foto waar één van onze keepers, Collin (geblesseerd aan zijn hand), als grensrechter mocht fungeren.
    De tandem van vandaag is wel Bereket met Kees, zij vinden elkaar blindelings. Dat was bij de 1-1 al zo en bij de 3-1 weer. Vlak daarvoor was de keeper van Dalfsen juist Kees een keer te slim af, maar dit keer wordt Kees nog wel flink naar de zijkant gedwongen maar weet toch de bal aan de goede kant van de goal binnen te schieten. Dat was echt een knappe goal! We blijven goed voetballen. Over links weet Magnus vaak onze aanvallers goed te bereiken. Dan vanuit een snelle ingooi van Dalfsen weten de gasten er toch uit te komen en meteen te profiteren. De ruststand wordt bepaald op 3-2, nog wel in Zwols voordeel.
    --
    Het begin van de 2de helft is aardig, spel golft weer mooi en weer, maar kansjes komen er niet. Dan uit het niets ineens te veel van Dalfsen vrij voor de goal, pardoes is het 3-3. Tot overmaat van ramp krijgt de nummer 14 van Dalfsen de mogelijkheid onze helft helemaal over te steken. Hij hield wel 5 spelers van sv Zwolle bezig. Toch weet hij na die rush de bal achter Jesper te krijgen. Zijn schot was hard en was geen houden aan voor de goed keepende Jesper. Deze nummer 14 leek wel of hij zijn leeftijd achterop zijn shirt had staan. De 3-1 voorsprong was nu dus helemaal weg en de comeback, nr. 2 van deze wedstrijd, was voor Dalfsen een feit. De stand was nu 3-4 voor de gasten.

Een mooi aanval via Sade levert een corner op. De gele shirts-witte broeken nemen de wedstrijd weer in handen. We zetten Dalfsen goed vast, Sade speelt goed vrij naar het midden Bereket bereikt Kees maar zijn schot wordt gekraakt. We krijgen nu kans op kans, Thijs met een schot van buiten de 16 gaat maar net naast. Bereket wordt door Sade gelanceerd na een fel duel krijgt hij hem voor, de afvallende bal wordt door Boris H. maar net over geschoten. Een \"OEh\" en \"Aah\" klinkt van de tribunes!

Naast af en toe wat regen hangt de 4-4 in de lucht. Je kan hem al bijna horen vallen. Vraag was alleen nog wanneer!?? Het is Kas, achterin verdedigen, op het middenveld iedereen naar voren sleurend en voorin scoren! 4-4! leuke pot! De 3de comeback van de wedstrijd is voor ons, maar wie gaat er met de winst aan de haal? Bereket jaagt goed door, door dit goed doorzetten komt de bal bij Kees en die krijgt de bal bij Magnus en die schiet hem erin. We staan weer vóór 5-4! Wat een magistrale goal Magnus, maar deze goal komt voor de helft toe aan Bereket die goed wist druk te zetten, de bal te veroveren en de pre-assist te geven. Het einde nadert, het is bijna nagelbijtend spannend. Bereket krijgt nog een schotkans, maar de keeper weet er ter nauwer nood nog een corner van te maken. Deze gaat echter hard langs iedereen voor de goal langs. Dan klinkt het laatste fluitsignaal en de Zwolsen kunnen juichen. Dalfsen, toch een subtopper, werd knap verslagen. Ze lagen ook letterlijk verslagen op het veld (zie de foto) en het team van Arjan en John wist zo andermaal met 1 doelpunt verschil te winnen.