• NIEUW & GROOT (1ste bekerwedstrijd)
    Nieuwe seizoen, nieuwe kansen nieuwe mogelijkheden, veel nieuwe teamgenoten. Ja het team is nu groter, maar zo zijn er ook meer zaken die groter zijn geworden. Voetballers worden ouder en groter en zo ook de afstanden, of is dat alleen maar verbeelding (we mogen naar Dronten, Apeldoorn. Het veld is wel groter waar ze nu op voetballen en sommige tegenstanders ook. Dat heb je soms hè van die dispensatiespelers bij kleinere clubs, anders is er geen team voor ze.

De uitslag was ook nog nooit zo groot in ons nadeel. We stonden amper klaar en het was al 3-0 voor de Drontenaren. De 2-0 was zelfs een rasechte penalty, In zo'n groot doel (ja ook groter dan vorig jaar) was er voor Collin geen houden aan of tegen. In de eerste helft kwamen we er gewoonweg niet aan te pas. Kees was nog het dichtste bij. Zijn schot richting de verre hoek ging maar net voorlangs. De ruststand was 7-0 en de koppies hingen al op de scheenbeschermers.

Na een flinke toespraak in de rust ging het beter in de tweede helft. SV Zwolle werd gevaarlijker. Helaas werden een tweetal corners niet tot kans of goal verwerkt. Aan de andere kant hadden we pech met een rebound goal en een boogbal die nog net de goal inzeilde. De score was 10-0 toen Collin de keeper dan maar gewoon mee naar voren ging helemaal. Hij was zelfs betrokken bij een kansje. Maar het schotje werd gesmoord. We kregen nog een corner die door Thijs goed voor de pot werd gebracht, maar helaas net geen Zwols been ertegen. Zo werd de eerste wedstrijd in deze samenstelling geen feestje en kwamen we van een koude kermis thuis met een 14-0 aan de broek. Volgende keer beter...