• Met nog twee wedstrijden te gaan in een poule van 6 had de JO12-2 een topper, een belangrijke wedstrijd voor de boeg thuis tegen de Noord-Veluwse-Boys. Deze boys hadden de eerste twee wedstrijden gewonnen, maar verloren vorige week van Dieze West. Vooraf werd een spannende pot verwacht, maar ook met genoeg kansen voor ons. Bij winst zouden onze-gelen de koppositie verstevigen. En zo gezegd zo gedaan!

Dit keer opende Boris Soeters in het eerste kwart met een mooie krul in de bovenhoek. Als de keeper al ambitie had om deze bal te pakken dan had deze alleen met een katachtige redding nog het doel niet gehaald. Een prachtige goal die het begin inluidde van een mooie zaterdagochtend. In datzelfde kwart scoorde Magnus de 2-0 uit een afvallende bal van een corner. Sade maakte na een 1-2-tje de weg vrij om de bal prachtig in te schieten: 3-0. In het tweede kwart zette Boris Hidding de 4-0 op het scorebord.

In de 2de helft schroeft Owen de score op naar 5-0, 6-0 werd het door de tweede goal van Boris H. Collin keept knap, hij houdt de nul goed vast! Zouden we dit keer de nul houden?

Dan wordt het het 7-0 door Thijs na weer goed overspelen komt hij vrij op links en schuift de bal met links in de korte hoek. Misschien niet goed geraakt, maar de plaatsing was niet misplaatst. De druk hield aan van sv Zwolle en dat resulteerde in de 8-0, wederom door Thijs. Vanaf de zijkant na indribbelen zag hij dat de keeper de linker hoek open hield en daar zeilde de bal mooi de goal in.

Dan valt toch de tegentreffer vlak voor tijd, eindstand 8-1. Volgende week rest nog de uitwedstrijd tegen Go-Ahead Kampen. Bij een gelijkspel is de 1ste plaats veilig gesteld. Maar onze jongens en meisje gaan natuurlijk voor de winst. Voor de supportersbus kan een plekje gereserveerd worden. Wedstrijd is om 08:30 uur in Kampen op sportpark Cellesbroek-Middenwetering.