• De aangekondigde versoepelingen betekenen dat we op zaterdag 5 juni kunnen starten met de KNVB Regiocup. We zijn er heel blij mee dat het eindelijk weer mag: het spelen van echte wedstrijden tegen teams van andere verenigingen.

De KNVB Regiocup wordt gespeeld in de volgende speelweekenden: 5/6 juni, 12/13 juni, 19/20 juni en 26/27 juni. Het volledige programma (incl. speeltijden) op deVoetbal.nl-app. Hou deze app de komende dagen goed in de gaten voor mogelijke veranderingen.

In onderstaande opsomming een aantal belangrijke zaken:
    1. De Regiocup wordt gespeeld met de teamsamenstelling van dit seizoen. Het is niet mogelijk om in de teamsamenstelling van volgend seizoen deel te nemen.
    2. Mede daarom zullen wij pas met ingang van het nieuwe seizoen gaan trainen in de nieuwe teamsamenstelling.
    3. De voetbalkantine is geopend als afhaalpunt op de wedstrijd dagen. In de kantine van SV Zwolle is er ook weer gratis fruit voor de kinderen.
    4. Omkleden en douchen in de kleedkamer is weer toegestaan.
    5. Elk team heeft natuurlijk begeleiders nodig. Maar maak hier aub geen misbruik van. Probeer alleen met de hoognodige begeleiding naar thuisdan wel uitwedstrijden te gaan. Stem dit af binnen jouw team.
    6. Mocht jouw team uitspelen lees dan het coronareglement van de vereniging die je bezoekt door. Je voorkomt op deze manier dat je voor onverwachtse zaken komt te staan.

Namens SV Zwolle wensen wij jullie heel veel spelplezier!! Volg de aangegeven route voor spelers en begeleiders.