• Het volledige rooster voor de kantinediensten seizoen '18-'19 is sinds vandaag geopend op sportlink.
    Dit betekent dat iedereen zich kan inschrijven voor de rest van het seizoen. Het inschrijven voor diensten kan doormiddel van de voetbal.nl app of stuur een mail naar verenigingsmanager@svzwolle.nl. Het kan zijn dat nog niet alle diensten worden weergeven in het programma op de app, dit komt omdat deze diensten te ver vooruit zijn voor de voetbal.nl app. Hier kan je enkel op inschrijven via de mail.

Laten wij met de hele vereniging er voor zorgen dat dit volledige schema zo snel mogelijk groen gevuld wordt, want samen zijn wij SV Zwolle!

Let op! Zoals jullie kunnen zien zij wij nog op zoek naar barpersoneel voor aankomende weekend, mocht je beschikbaar zijn of iemand weten die beschikbaar is schrijf je dan zo snel mogelijk in!