• Ook in het nieuwe seizoen 2023-2024 zijn er weer mensen nodig voor de kantinediensten bij SV Zwolle.

De kantinediensten staan in de voetbal.nl-app. Ze zijn opengezet voor onder andere de zaterdagochtenden en -middagen om in te schrijven. Dank alvast voor uw inschrijving.

Hieronder kan u een overzicht vinden voor het aanmelden van het vrijwilligerswerk bij SV Zwolle in de Voetbal.nl-app. U kunt zich inschrijven op de taken die voor u geschikt zijn. Wanneer u een taak heeft aangevinkt komt deze taak ook automatisch in uw programma te staan. Hier kunt u zich direct inschrijven op beschikbare diensten en/of activiteiten die gekoppeld zijn aan de desbetreffende vrijwilligerstaak. Wanneer deze taak is uitgevoerd worden na deze datum uw vrijwilligerspunten automatisch toegekend.

Let op! Inschrijven op de vrijwilligerstaken alleen is dus niet genoeg, om uw deelname te bevestigen dient u zich nogmaals in te schrijven onder het kopje programma. Mocht u niet zijn ingeschreven op een vrijwilligerstaak dan zal automatisch €75,- worden geïncasseerd als vrijwilligersbijdrage. Deze bijdrage kan tijdens het seizoen worden teruggestort wanneer u besluit alsnog vrijwilligerswerk te doen.

Wij willen blijvend benadrukken dat wij als vereniging niet streven naar een betaling van onze leden. Indien mogelijk willen wij een lid altijd verzoeken op vrijwilligerswerk te doen voor de vereniging. Dit zorgt voor een duurzame vereniging met een groot draagvlak! Heeft u vragen over bovenstaande uitleg of over het vrijwilligerswerk, stuur een e-mail naar verenigingsmanager@svzwolle.nl. U krijgt zo snel mogelijk antwoord.

Uitleg inschrijven vrijwilligerswerk via de voetbal.nl app
    Stap 1: U download de voetbal.nl app op een mobiel device in de app of playstore
    Stap 2: U logt in met het e-mail adres waarmee u staat ingeschreven bij SV Zwolle
    Stap 3: U klikt links bovenin op de drie horizontale streepjes (deze staan voor menu)
    Stap 4: U klikt op het kopje vrijwilligerstaken (deze staat onder persoonlijk)
    Stap 5: U klikt op mijn taken
    Stap 6: U klikt uw gewenste vrijwilligerstaken aan (een groen vinkje betekend dat u staat aangemeld voor deze taak)
    Stap 7: U klikt wederom op menu en vervolgens op programma (deze staat onder persoonlijk)
    Stap 8: U klikt op filters en u zorgt dat vrijwilligerstaken en clubactiviteiten staan aangevinkt Als het goed is staan nu alle mogelijke diensten van uw vrijwilligerskeuze in het programma
    Stap 9: U klikt op de gewenste dienst die staat in uw programma. Voor taken met meerdere diensten kunt u de data selecteren die u het beste uitkomen.
    Stap 10: De vereniging ondersteunen als vrijwilliger

Voor vragen kunt u contact opnemen met verenigingsmanager@svzwolle.nl.