• De kantine van SV Zwolle ondergaat in de winterstop een verbouwing. De kantine gaat al weer wat jaren mee, we willen de thuisbasis daarom graag moderniseren en gezelliger maken. We vertellen je wat meer over wat er exact gaat gebeuren.

    Tijdens het vorige voetbalseizoen is een werkgroep samengesteld. Erik Wind, Ruben Klinkenberg, Dennis Wiltjer, Ruben van Leussen en Christiaan Kuipers zijn aan de slag gegaan met een nieuwe indeling van de kantine. Ze hebben de afgelopen maanden flink wat werk verzet. Ideeën van leden bij elkaar gebracht, tekeningen gemaakt en een schitterend plan gepresenteerd aan het bestuur.

    Het streven is om de verbouwing in december plaats te laten vinden. Frank van Woesik gaat als projectleider aan de slag, hij zal de verbouwing in goede banen leiden. We hebben in de winterstop dus de nodige handjes nodig om de verbouwing te realiseren. Daarover later meer informatie op de website en in nieuwsbrief Het Rondootje.

    Bekijk alvast de tekeningen van de nieuwe indeling van de kantine.

    Kantine SV Zwolle ondergaat verbouwing in winterstop Kantine SV Zwolle ondergaat verbouwing in winterstop 1 Kantine SV Zwolle ondergaat verbouwing in winterstop 2