• SV Zwolle JO15-1 is na drie competitiewedstrijden nog altijd zonder puntverlies én zonder tegendoelpunt. De kraker tegen koploper Be Quick'28 werd verdiend met 1-0 gewonnen.

De overwinning was vooral verdiend op basis van de eerste helft, waarin SV Zwolle op alle vlakken een goeie wedstrijd speelde. De ploeg was fel in de duels,voetbalde bij vlagen goed en kreeg een aantal goeie kansen. De openingstreffer was dan ook meer dan verdiend: Joris Barto bediende met een prachtige steekpass Joris van Woesik, die de bal net genoeg snelheid meegaf om hem de doellijn te laten passeren.

Eigenlijk was een ruststand van 1-0 nog mager gezien de verhoudingen op het veld. Een extra treffer had SV Zwolle goed kunnen gebruiken, want na rust moest de thuisploeg wat verder terug, ook doordat Be Quick sterker voor de dag kwam. Mede door een geweldige inzet en goed verdedigen, kreeg Be Quick niet heel veel kansen. De achterhoede met Jan, Stan en Joris Barto waren hun directe tegenstanders stuk voor stuk de baas, terwijl Teun alles weghaalde wat er toch nog doorheen kwam. Ook het middenveld en de voorhoede knokten voor wat ze waard waren en met succes.

Vlak voor tijd moest doelman Melle toch nog de reddende engel zijn met twee hele knappe reddingen, waarmee hij de drie punten voor het elftal over de streep trok.

Een heerlijke zege voor SV Zwolle, na een goeie eerste helft en een tweede helft waarin de drie punten knap uit het vuur werden gesleept. Zo is SV Zwolle samen met IJVV de enige ploeg zonder verliespunten, en heeft het na drie wedstrijden nog steeds geen tegendoelpunt geïncasseerd.