• SV Zwolle JO15-1 heeft het seizoen afgesloten met een nipte nederlaag op bezoek bij IJVV JO15-1. Door dat resultaat heeft die ploeg zich gekroond tot kampioen. In IJsselmuiden wist de ploeg van Michel Bruggeman en Sam Blom het de beste ploeg van de competitie heel lastig te maken, maar verloor het uiteindelijk wel met 2-1.

    In twee eerdere wedstrijden tegen IJVV pakte SV Zwolle JO15-1 dit seizoen vier punten, maar in beide wedstrijden had de ploeg wel enorm veel moeite om aan het voetballen te komen tegen deze sterke tegenstander. Dat ging in de derde ontmoeting tussen deze ploegen wel wat beter, waardoor SV Zwolle qua veldspel gelijkwaardig was aan IJVV. Toch waren de beste kansen wel voor de thuisploeg, die voor rust ook twee keer scoorde. Dat deed het twee keer uit hoekschoppen, die door SV Zwolle niet goed genoeg verdedigd werden.

    Hoewel SV Zwolle qua veldspel niet minder was dan IJVV, lukte het de ploeg in de eerste helft nog moeizaam om via het middenveld aan opbouwen toe te komen. Na rust, na wat aanwijzingen, liep dat een stuk beter, en kwam SV Zwolle een paar keer prima onder de druk van de tegenstander uit, hoewel IJVV ook fases had waarin het lang balbezit had. Ongeveer een kwartier voor tijd wist Sepp de wedstrijd weer spannend te maken, door na een goed één-tweetje met Stan de bal hard onder de keeper door te schieten. In de slotfase drong SV Zwolle nog serieus aan. Zo kreeg Thijn een goeie schietkans en leek Sepp ook de gelijkmaker op de schoen te hebben, maar dat werd op het laatste moment voorkomen door een goeie verdedigende tackle.

    Zo moest SV Zwolle JO15-1 uiteindelijk toch de zege aan de nieuwe kampioen laten. Het was de eerste nederlaag in drie wedstrijden tegen deze tegenstander, maar gek genoeg kwam de ploeg voetballend juist beter voor de dag dan in de eerdere twee ontmoetingen. Desondanks was de nipte nederlaag wel terecht. Afhankelijk van het resultaat van een andere inhaalwedstrijd eindigt SV Zwolle JO15-1 het seizoen op een keurige vierde of vijfde plaats.