• Informatie toernooien

  Op deze pagina zie je een overzicht van toernooien die wij als SV Zwolle aanbevelen om aan deel te nemen. Met name aan het eind van het voetbalseizoen worden er veel toernooien georganiseerd. Elk toernooi heeft zijn eigen condities zoals welke teams kunnen inschrijven én met name op welk niveau.

  De organisatie om deel te nemen ligt bij het elftal zelf, zoals de inschrijving, vervoer en overige faciliterende zaken. SV Zwolle kan wel meedenken in de verbinding tussen meerdere teams. Neem daarvoor contact op met de coördinator van jouw jaarlaag.

  Eigen toernooien

  Traditioneel organiseren wij twee mixtoernooien voor eigen leden.
  - Het knakworst/snert-toernooi op de eerste zaterdag van het nieuwe jaar. Zaterdag 6 januari
  - Een afsluitend toernooi aan het eind van het voetbalseizoen. Voorlopig zaterdag 22 juni
  - De voorronde van de Zwolse Penaltybokaal voor de jeugd tot 13 jaar. n.t.b

  Er is een ambitie om op termijn op het sportpark van SV Zwolle een toernooi te organiseren voor teams van buitenaf. Hiervoor moet er wel een uitbreiding van de toernooicommissie zijn. Heb je ervaring in het organiseren van een evenement en lijkt het je leuk om het mogelijk te maken dat onze jeugd op eigen terrein een leuke voetbaldag te ervaren? Neem dan contact op met Rien Kerssies.

  In onderstaande overzicht vind u een overzicht toernooien waaraan je kan deelnemen. Tip: laat het alle teams in de jaarlaag weten dat je deelneemt! Klik op een van de onderstaande toernooien voor meer informatie.

 • Toernooien

  jun

  01

  Dayseaday

  Urk, 1 juni Geschikt voor JO9 t/m JO11 Meer informatie: kwkoffeman@uwnet.nl