• Hôtel de la Sûre uit Esch-sur-Sure in Luxemburg heeft zich voor de komende jaren aan SV Zwolle verbonden als bordsponsor.

  Het hotel bevindt zich op een uurtje rijden van Maastricht in een romantische vallei van de Luxemburgse Ardennen, één van de mooiste regio's van het land, aan de voet van de ruïnes van de oudste burcht van Luxemburg (927), in het hart van het watersportcentrum van de Boven-Sure en het Natuurpark "Öwersauer", weg van het lawaai en het verkeer, in een oasis van stilte in volle natuur.

  Het hotel is aantrekkelijk voor het hele gezin, kamers voor elke smaak en elk budget. Sommige kamers hebben een bubbelbad (jacuzzi) of een Turks bad (Hamam), maar er zijn ook volledig uitgeruste studio's.

  Indien u wilt ontspannen dan is de Rock Spa Wellness & Beauty Center een aanrader, u kunt hier genieten van alle wellness faciliteiten: sauna met oud hout VUM SÉI, vitaminen steen-sauna, ijs fontein, Turks bad met zon, variaties van douches, rondo met geuren, Sens of Walk, Duo Rondo Relax, ontspanningsruimte met zijn unieke houtoven, vitaminen bar, individuele of duo massage met ontspanningshoek, rock-massage met zeep, olie en kruiden, etc.

  De uitstekende keuken maakt graag gebruik van producten van eigen bodem uit het Natuurpark VUM SÉI onder de bezielende leiding van de zoon des huizes, vroeger lid van het Nationale Koksteam van Luxemburg.

  De omgeving is ideaal voor liefhebbers van wandelen, mountainbiken en motorrijden in de natuur. Luxemburg-Stad bevindt zich op ca. 45 minuten rijden en is tevens goed te bereiken met het openbaar vervoer.

  Hôtel de la Sûre nieuwe sponsor SV Zwolle 2

  Hôtel de la Sûre nieuwe sponsor SV Zwolle 1