• Het seizoen van... SV Zwolle JO19-1

SV Zwolle JO19-1 kende een enerverend seizoen, met een rommelige start. In de eerste maanden was het aanvankelijk al een hele opgave om elke week genoeg spelers  bij elkaar te rapen om een wedstrijd te kunnen spelen. Die wisselende samenstellingen waren terug te zien in de net zo wisselende resultaten.

Feestjes bij de trainer

Halverwege de eerste seizoenshelft vertrokken er een paar spelers en kwamen er een aantal spelers definitief bij het elftal, waardoor JO19-1 steeds vaker met een vaste samenstelling kon spelen. Het was zowel het startsein van een sterke winstreeks van JO19-1 als van de ontwikkeling tot een sfeervol team, tot enerverende feestjes bij de trainer thuis aan toe.

De verbeterde resultaten kwamen in de eerste seizoenshelft te laat om nog een serieuze rol van betekenis te spelen, maar in de tweede seizoenshelft vloog JO19-1 uit de startblokken met een aantal knappe overwinningen. Hierdoor was het elftal bovenin de ranglijst te vinden. De titelaspiraties van de JO19-1 werden echter ruw verstoord door de huidige omstandigheden, waardoor we nooit zullen weten of de kroon op het seizoen daadwerkelijk gezet had kunnen worden.

Nieuwe spelers welkom

SV Zwolle JO19-1 zoekt voor het seizoen 2020-2021 nog een aantal nieuwe spelers. Ben je tussen de zestien en negentien jaar en heb je zin om twee keer per week te trainen en zaterdag een wedstrijd te spelen, dan is SV Zwolle JO19-1 op zoek naar jou. Aanmelden kan bij Eric Assen (tz@svzwolle, 06-23963137) of trainer Alex de Vrij (06-33003334, alexdevrij94@gmail.com).