• Het seizoen van... SV Zwolle JO11-1

SV Zwolle JO11-1 was een team dat grotendeels bestond uit de kern van vorig seizoen, aangevuld met een drietal spelers uit de JO11-2. Er werd begonnen in de 1e klasse, maar al snel was duidelijk dat JO11-1 een klasse apart was in deze competitie. De elf competitiewedstrijden werden allemaal met winst afgesloten, waardoor JO11-1 zich kroonde tot onbetwiste kampioen in de 1e klasse. Deze ongekende prestatie kwam niet uit de lucht vallen, maar was het resultaat van een team dat leergierig was en daardoor steeds beter ging voetballen. Bovendien eerste er een fantastische sfeer binnen het team, waardoor het plezier en de teamgeest er tijdens de wedstrijden vanaf spatte.

Mooi feestje

Het kampioenschap betekende niet alleen een mooi feestje, maar ook promotie naar de Hoofdklasse na de winter. Razendsnel ging JO11-1 mee in het veel hogere niveau en het elftal boekte verschillende mooie resultaten. Voordat de huidige omstandigheden roet in het eten gooide, had JO11-1 zich verdienstelijk in de subtop genesteld.

Het succesvolle seizoen van JO11-1 werd voor één speler nog specialer. Koen was dit seizoen een belangrijke schakel als motor op het middenveld en dat is ook buiten Sportpark de Marslanden opgevallen. Koen werd gescout door PEC Zwolle om verschillende selectietrainingen en -wedstrijden te doen. Daar heeft hij een dusdanige indruk achtergelaten dat hij vanaf volgend seizoen definitief zal instromen in de jeugdopleiding van PEC Zwolle. Een prachtige prestatie en een grote felicitatie waard!