• TuS Frisia Goldenstedt Toernooi

  DE EDITIE VAN HET INTERNATIONALE JEUGDTOERNOOI BIJ TUS FRISIA GOLDENSTEDT IN 2021 IS AFGELAST VANWEGE HET CORONAVIRUS.

  Altijd al je eigen 'interland' willen spelen? Dat kan! SV Zwolle doet elk jaar mee aan het internationale jeugdtoernooi van TuS Frisia Goldenstedt. Het toernooi biedt plaats voor aan alle teams tot en met JO11.

  Wij kregen in 2018 en 2019 twee gymzalen tot onze beschikking als slaapplaats, deze gymzalen zijn gelegen in het centrum van het dorp en op circa 15 minuten lopen van het terrein. Wij gingen gezamenlijk vanaf SV Zwolle met de bus naar Duitsland. Op locatie zal er gezorgd worden voor ontbijt, avondeten voor zaterdag, ontbijt voor zondag en natuurlijk niet te vergeten volop voetbalplezier. Tevens wordt iedere deelnemer voorzien van een gepersonaliseerd tenue voor dit leuke evenement.

  Om dit alles mogelijk te maken vragen wij een eigen bijdrage van €50,00 per deelnemer. Iedereen kan zich op de site aanmelden voor dit evenement en daarbij de juiste kledingmaten doorgeven. Wil u ook gelijk aangeven dat wij het beeldmateriaal van uw kind mogen gebruiken als clubuiting en promoties.

  Met sportieve groet,

  SV Zwolle

 • Goldenstedt

 • Let op!
  Spelers, trainers & begeleiding hebben voorang met betrekking tot plekken in de bus. 
  Wanneer deze allemaal zijn voorzien wordt er gekeken naar de openstaande plekken en de ouders die hebben aangegeven graag mee te willen in de bus. Er wordt van de ouders die meerijden in de bus nog een kleine bijdrage gevraagd om de kosten van de bus te dekken. Deze kosten worden zo snel mogelijk gecommuniceerd indien bekend. U geeft in bovenstaand formulier dus slechts een voorkeur op. Wij hopen u voldoende te hebben geïnformeerd.